Επιστολή της παράταξής του Β. Σημανδράκου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Αθ. Δερμιτζάκη: «Οφείλει να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη μας»



Ο κ. Δερμιτζάκης οφείλει με βάση τη στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη μας, «Κοζάνη Μπροστά».

Ο κ. Αθανάσιος Χ. Δερμιτζάκης, ο οποίος εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή μας «Κοζάνη Μπροστά» στις τελευταίες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το Μάιο του 2019, κατέθεσε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, και δίχως καμία προηγούμενη ενημέρωση προς τα μέλη της παράταξής μας, επιστολή για την ανεξαρτητοποίησή του προφασιζόμενος ότι λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα από τις συμπεριφορές-ενέργειες αιρετών συναδέλφων του τον ωθούν στην ενέργειά του αυτή.

Προφανώς οι λόγοι αυτοί ανεξαρτητοποίησής του ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς ο ίδιος εδώ και καιρό είχε θέσει εαυτόν με τη στάση του σε διάφορα θέματα εκτός παράταξης.

Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που αναγκαστήκαμε να απολογηθούμε για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του κ. Δερμιτζάκη προς τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους, θεσμικούς εκπροσώπους συλλογικών οργάνων και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Συμπεριφορές σαν αυτές το μόνο που κατορθώνουν είναι να σφυρηλατούν την συνοχή και την ενότητα της παράταξης.

Ο κ. Δερμιτζάκης οφείλει με βάση τη στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία και εντιμότητα να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.

Ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Κοζάνη Μπροστά»

Ευάγγελος Σημανδράκος
Γρηγόρης Τζουμερκιώτης
Πέτρος Μηλιώνης
Σάββας Αλεξανδρίδης
Βασίλειος Γκούμας
Γιώργος Φτάκας

2 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή της παράταξής του Β. Σημανδράκου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Αθ. Δερμιτζάκη: «Οφείλει να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη μας»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.