Αποσύρθηκε η κόρη του Λ. Μαλούτα από την επένδυση των Φωτοβολταϊκών στη Μεσιανή – Επεισοδιακό Δ.Σ. για το αν παραβιάστηκε ο κανονισμός λειτουργίας από μέλη του Δ.Σ. στο συγκεκριμένο έργο



Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021 που αφορούσε τη συζήτηση της ενδεχόμενης παραβίασης του άρθρου 11 παρ. 6 του Κανονισμού Λειτουργίας συγγενικών προσώπων Δημοτικών Συμβούλων στην επένδυση Φωτοβολταϊκών της Μεσιανής στην περιοχή «Μάνα Νερού».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Κοζάνης ενημέρωσε πως η κόρη του τελικά αποχωρεί από την συγκεκριμένη επένδυση, «προκειμένου οι επιλογές της να πάψουν να αποτελούν μέρος επί της ουσίας ενός ανυπόστατου προβλήματος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης της Πέμπτης 11/3:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αποσύρθηκε η κόρη του Λ. Μαλούτα από την επένδυση των Φωτοβολταϊκών στη Μεσιανή – Επεισοδιακό Δ.Σ. για το αν παραβιάστηκε ο κανονισμός λειτουργίας από μέλη του Δ.Σ. στο συγκεκριμένο έργο

  1. Δεν θέλω να πω πολλά αλλά μήπως ήρθε η ώρα να μας δώσει εξηγήσεις η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης και ο Λευτέρης Ιωαννίδης, πως γίναν οι τεράστιες επενδύσεις με παραχώρηση τεράστιων Δημοτικών εκτάσεων στα Σιδερά, τα Λιβερά και όπου αλλού , χωρίς χωροθέτηση, έτσι άναρχα, γιατί μου φαίνεται φωνάζουν μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ενώ στην ουσία φταίνε οι ίδιοι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.