Γ. Κασαπίδης: «Πάνω από το όριο για την επιβολή νέων μέτρων η Π.Ε. Κοζάνης και Καστοριάς» – Πόσα ενεργά κρούσματα κορονοϊού έχει η Δυτική Μακεδονία



Αναφορά στα ενεργά κρούσματα κορονοϊού και στον ημερήσιο δείκτη μολύνσεων που έχει η Δυτική Μακεδονία έκανε ο Γιώργος Κασαπίδης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πέμπτης 11 Μαρτίου.

Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε πως τα συνολικά ενεργά κρούσματα κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία είναι 447, εκ των οποίων τα 332 στην Π.Ε. Κοζάνης, τα 77 στην Π.Ε. Καστοριάς, τα 11 στην Π.Ε. Φλώρινας και τα 27 στην Π.Ε. Γρεβενών.

Οι δύο πιο επιβαρυμένοι δήμοι είναι της Κοζάνης και της Εορδαίας με 155 και 144 κρούσματα αντιστοίχως.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης:

 

 

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γ. Κασαπίδης: «Πάνω από το όριο για την επιβολή νέων μέτρων η Π.Ε. Κοζάνης και Καστοριάς» – Πόσα ενεργά κρούσματα κορονοϊού έχει η Δυτική Μακεδονία

  1. Άρχισε η τρομολαγνια….??? Αυτά σου είπε να πεις ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ….??? Ωστε να μην παραξενευτουμε αύριο για τις ανακοινώσεις….????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.