Ο δεύτερος κύκλος του Βαρομέτρου Γνώμης της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να ζεις”



Ο δεύτερος κύκλος του Βαρομέτρου Γνώμης της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Tόπος να ζεις” διεξάγεται από σήμερα 10.03.21 και μέχρι τα μεσάνυχτα της 18.03.21. 

Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του Βαρομέτρου Γνώμης ενημερώθηκαν όλοι οι τοπικοί φορείς αυτοδιοίκησης,  ενώ έγινε σχετική παρουσίαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την 01.03.21 παρουσία του συντονιστή του Σ.Δ.Α.Μ. 

Οι ερωτήσεις του δεύτερου κύκλου καταρτίστηκαν μετά από μεθοδική διασύνδεση των αποτελεσμάτων του πρώτου κύκλου με τις προτάσεις του Εδαφικού Σχεδίου για την Δίκαιη και Αναπτυξιακή Μετάβαση το οποίο διανύει περίοδο διαβούλευσης μέχρι τις 19.03.21. 

Ελπίζουμε πως η ανταπόκριση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας θα είναι ηχηρή ώστε οι τοπικές κοινωνίες να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο σύστημα διακυβέρνησης των νέων εταιρειών και φορέων (Μετάβαση Α.Ε. SPV γαιών) που περιγράφονται στο Εδαφικό Σχέδιο. 

Μένουν μόλις 9 ημέρες. Ας θέσουμε τους όρους μας. 

www.varometro-gnomi.org 

Για την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να ζεις” 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.