Βίντεο: Κινητοποίηση φοιτητών και μαθητών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για τον ένα χρόνο από το κλείσιμο των χώρων εκπαίδευσης

Με συγκέντρωση και πορεία φοιτητές της Κοζάνης απαίτησαν, έπειτα από αποφάσεις των ΔΣ των Φοιτητικών Συλλόγων των Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και των Μηχανολόγων Μηχανικών, σήμερα 10/3 ημέρα που κλείνουμε έναν χρόνο από το κλείσιμο των χώρων εκπαίδευσης, να παρθούν μέτρα για να μπορέσουν να επιστρέψουν στις σχολές τους. Δυναμικό παρών, με το πανό τους, έδωσαν και οι μαθητές της πόλης.

Στην πορεία βροντοφώναξαν «ΝΔ και Κεραμέως ακούστε το καλά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά», «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, πάρτε μέτρα να ανοίξουν οι σχολές», «Η καταστολή δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει», «Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή, μόρφωση και υγεία για κάθε μαθητή» κ.α.

Στο τέλος της πορείας, θέλοντας να διακωμωδήσουν την κατάσταση και να δώσουν απάντηση στην κοροϊδία της κυβέρνησης, «έσβησαν» κεράκια στην τούρτα του ενός χρόνου κλειστές σχολές.

Κινητοποίηση, επίσης, πραγματοποίησε η επιτροπή φοιτητών της Πτολεμαΐδας στην πλατεία της πόλης. Μετά την κινητοποίηση τους, οι φοιτητές πραγματοποίησαν σύσκεψη της επιτροπής φοιτητών της πόλης όπου συζήτησαν την συνέχεια των δράσεών τους.

3 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Κινητοποίηση φοιτητών και μαθητών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για τον ένα χρόνο από το κλείσιμο των χώρων εκπαίδευσης

  1. ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ.
    ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΣΙΑ,ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΑΝΕ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.
    ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.
    ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

      1. ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
        ΑΛΛΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?
        ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.