Έντονος προβληματισμός του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Παρατηρούνται μία σειρά από διαδικασίες και μία παράλληλη δημοσιοποίηση των θεμάτων που δε συνάδουν τόσο με το Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, όσο και με τη σοβαρότητα των καταγγελιών.

Η διασφάλιση της διαδικασίας μέσα από το αυστηρό πλαίσιο τήρησης των θεσμικών ρόλων και ιδιοτήτων της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να αποτελεί μονόδρομο και οφείλουν όλα τα εμπλεκόμενα μέλη να το σεβαστούν. 

Αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Κ.Δ.Β.Κ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων και του Οργανισμού του οποίου προΐσταται. 

Ο Σύλλογος από τη στιγμή που ενημερώθηκε  είναι «παρών», παρακολουθεί τις εξελίξεις και διαβεβαιώνει ότι θα συνδράμει με σεβασμό σε συναδέλφους και διαδικασίες ώστε να λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν.

 

Το Δ.Σ.

3 σχόλια στο άρθρο “Έντονος προβληματισμός του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

  1. Οι καιροί ου μενετοί!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Ευχης εργο να λυθουν, επ’ αγαθω, ολα τα προβληματα που προεκυψαν!
    Οι καιροι ου μενετοι!
    Γεμισε προβληματα η κοινωνια!!
    Υπαρχουν και καποιοι που ,τριβουν τα χερια τους σαν γερο- λαδαδες του Καζαντζακη …στην αναμπουμπουλα… θα ψαχνουν παλι για αρχεια ….του γερο- λαδα στο Τμήμα Αρχείων της Βουλής των Ελλήνων……
    Οι” οικο ι ποιητές”

  2. Οι καιροί ου μενετοί!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Οσα δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια!!
    Σ ολους τους χωρους υπαρχουν αντιθεσεις και διαφωνιες ,αποτελουν το οξυγονο της δημοκρατιας και της συνυπαρξης!!
    Η κριτικη ευπροσδεκτη και αποδεκτή,η ζηλεια και η ψωρα και η χολη εχουν το αντιδοτο ξ ί δ ι!!!!!
    Και ο Δημαρχος ειναι καλος και ο Διευθυντης της βιβλιοθηκης ειναι ικανος και οι υπαλληλοι εργατικοι!
    Εχουν τις ικανοτητες,εχουν τις γνωσεις,εχουν κυρίως την ανθρωπια τους και θα εντοπισουν τα μικροπροβληματα τους!!
    Χτυπάμε τις καρυδιές που εχουν καρυδια!!
    Ας ψαξουν μερικοι που αδημονουν και θελουν διχασμο στην βιβλιοθηκη,να βρουν στα ΑΡΧΕΙΑ ,ποιος ηρωας του ’21 ειπε τα παραπανω λογια!!!
    “Οι υαινες βλεπουν το πτωμα και εφορμουν,οταν δεν υπαρχει πτωμα.,περιμενουν…περιμενουν….”
    Οταν η φύση διδασκει…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.