Ανακοινώσεις για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας



Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ε.Ε.Σ. για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις στη ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο Ε.Ε.Σ. αναπτύσσει μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας. Για το λόγο αυτό άνοιξε λογαριασμό τραπέζης προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013 IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμός – Ελασσόνα». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 36 09 825 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.redcross.gr.

Επιπλέον, ο Ε.Ε.Σ. απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.) και ειδών ατομικής υγιεινής (αντισηπτικά χεριών, γάντια, μάσκες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, μωρομάντηλα, πάνες μωρού, ποτήρια και πιάτα μίας χρήσεως κλπ), προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του για παροχή σίτισης στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.

Σημείο Συγκέντρωσης Τροφίμων:

-Γραφεία Περιφ. Τμήματος Κοζάνης, Διογένους 1 & Χαρ. Μεγδάνη

Τηλ: 2461025219

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-13:00 & 18:00-20:00


Δελτίο τύπου εργατικών και συνταξιούχικων σωματείων Κοζάνης 

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Τοπικό παράρτημα Κοζάνης)

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης

 Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης

 Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης

 Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων 

ΣΕΕΕΝ 

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη – Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς

Σε τέτοιες δύσκολες ώρες, που περνάνε οι συνάνθρωποί μας, εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, έτσι ώστε να τους να ενισχύσουμε τη προσπάθεια για παροχή βοήθειας στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.

Είδη που είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν: εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, γενικότερα είδη ατομικής υγιεινής.  

Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00πμ – 1:00μμ στο ισόγειου του κτίριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή άλλη συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2461507277.


Η Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη- Τόπος να ζεις’ σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ελασσόνας και κατόπιν συνεννόησης συλλέγει είδη ατομικής προστασίας (χειρουργικές μάσκες, αντισηπτικά και πάνες ακράτειας) για τους σεισμοπαθείς. 

Στο στέκι της Δημοτικής Κίνησης(Πλατεία Γιολδάση) από Τετάρτη 10/3 έως και Τρίτη 16/3 και ώρες 6.00-8.00 μμ.

Η ανταπόκριση όλων μας είναι πολύτιμη

Για την Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’


Δήμος Κοζάνης: Από 10 έως 12 Μαρτίου, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Θεσσαλίας, στο χώρο του ΚΗΦΗ.

Ο Δήμος Κοζάνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης προχωρά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχυθούν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις σεισμικές δονήσεις των προηγούμενων ημερών. Απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν και να προσφέρουν βοήθεια. Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν είναι:

– Τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, παξιμάδια, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, λάδι, χυμούς, κρουασάν) 

– Νερά

– Είδη ατομικής υγιεινής

Η Συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο χώρο του ΚΗΦΗ (Πλακοπίτη 11, κτήριο 40 μάρτυρες), από την Τετάρτη, 10 Μαρτίου έως την Παρασκευή, 12 Μαρτίου και κατά τις ώρες 9:00πμ.-14:00μμ.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας  COVID-19. 


ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓOΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

«Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η δοκιμασία των κατοίκων της Ελασσόνας και των γύρω περιοχών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω του χτυπήματος του εγκέλαδου μας βρίσκει αλληλέγγυους.

Ο Σύλλογός μας με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει πρωτοβουλία καλώντας όσους επιθυμούν και μπορούν, να συνδράμουν στη συλλογή απαραίτητων αγαθών προς ανακούφιση των πληγέντων.

Για το λόγο αυτό, στα γραφεία του Συλλόγου μας επί της Πλατείας Γιολδάση (3ος όροφος) θα δεχόμαστε από την Τετάρτη 10/03/2021 έως και την Παρασκευή 12/03/2021 κατά τις ώρες 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 τα ακόλουθα αγαθά:

  • Φρυγανιές, μαρμελάδα (κατά προτίμηση ατομικές συσκευασίες)
  • Τρόφιμα ξηράς τροφής σε κονσέρβες
  • Δημητριακά, νερά, ατομικούς χυμούς, 
  • Κρουασάν, κριτσίνια, μπισκότα
  • Είδη προσωπικής Υγιεινής (χαρτί υγείας, αφρόλουτρα, σαμπουάν, σερβιέτες, αντισηπτικά)

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία, διευκρίνιση και διευκόλυνσή σας προς το σκοπό αυτό μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6946812584 και 2461039787.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας

Με εκτίμηση

Το Δ/Σ του Συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.