Επίσκεψη συνεργασίας του Στάθη Κωνσταντινίδη στην ΑΝΚΟ



«Στην επίσκεψή μου στην ΑΝΚΟ, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Έλενα Νάμινι, ζητήματα σχετικά με την αναδιάρθρωση και τον μετασχηματισμό της επιχείρησης σε αναπτυξιακό οργανισμό.

Σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, η ΑΝΚΟ εκσυγχρονίζεται και γίνεται πιο ευέλικτη, ώστε να επιτελέσει τον πολυδιάστατο αναπτυξιακό ρόλο της, ιδίως στον παραγωγικό μετασχηματισμό της Δυτικής Μακεδονίας, στην κρίσιμη μάλιστα καμπή της Μετάβασης.

Έχουμε, πλέον, την ευθύνη να αξιοποιήσουμε ισόρροπα τις πολλές παραγωγικές δυνάμεις που διαθέτει η περιοχή μας και χάρηκα ιδιαίτερα που στο πλάνο της εταιρίας, εκτός από τη συστηματική οργάνωση και ενίσχυση των ήδη γνωστών τομέων δραστηριότητας, εντάσσονται και νέες κατευθύνσεις και πόροι τους οποίους είχαμε αφήσει μέχρι σήμερα ανεκμετάλλευτους.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της, παράλληλα με τη νέα οργανωτική δομή της επιχείρησης, αλλά και οι γνώσεις και το όραμα της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου, αποτελούν εχέγγυα για την υλοποίηση των στόχων της. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.