Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα χθεσινά 12 κρούσματα κορονοϊού – Ενημέρωση για τους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων



Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

Κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

Στην Π.Ε. Κοζάνης βρέθηκαν 12 κρούσματα, εκ των οποίων 7 στο Δήμο Κοζάνης, 4 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Σερβίων.
Στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκαν 6 κρούσματα στο Δήμο Γρεβενών.
Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκαν 3 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 2 στο Δήμο Αμυνταίου.

Έλεγχοι

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε 71 καταστήματα στη Σιάτιστα, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την κατόπιν γνωμοδοτήσεώς της, την εν ισχύ αναστολή λειτουργίας της κάτωθι σχολικής μονάδας.
την αναστολή λειτουργίας της Δ’ Τάξης του Δημοτικού σχολείου Κομνηνών (έως και 26-02-2021).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.