Απάτη στα Γρεβενά: 40χρονη έκανε αίτηση οικονομικής ενίσχυσης ειδικού σκοπού με τα στοιχεία αλλοδαπού εν αγνοία του και τον τραπεζικό της λογαριασμό



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, υπόθεση απάτης στα Γρεβενά και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, αλλοδαπός κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς η 40χρονη, πριν από περίπου πέντε μήνες, προέβη σε υποβολή αίτησης για χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ειδικού σκοπού, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά στοιχεία του ανωτέρω εν αγνοία του, με αποτέλεσμα να πιστωθεί σε λογαριασμό της το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικών τους στοιχείων (ηλεκτρονικοί κωδικοί, Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α. κ.λπ.), ώστε με κανέναν τρόπο να μην περιέλθουν σε γνώση επιτήδειων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.