Μέσω zoom η κοπή της βασιλόπιτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας – Θα τιμηθεί ο κ. Ποδιώτης Ιωάννης



Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνουν για την κοπή της βασιλόπιτας στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μέσω της εφαρμογής e-Presence που χρησιμοποιεί την εφαρμογή του zoom.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί το μέλος του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Ποδιώτης Ιωάννης.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση να στείλουν e-mail στο oee5pt@oe-e.gr , θα τους σταλεί πρόσκληση από το e-Precence με 2 link, με το 1ο link θα ενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους μέσω των κωδικών τους στο TaxisNet, έπειτα θα κατεβάσουν την εφαρμογή του zoom στον υπολογιστή / κινητό τους και την ημέρα της εκδήλωσης θα μπουν από το 2ο link να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με κλειστό μικρόφωνο και κλειστή κάμερα. Σε περίπτωση που θελήσουν να παρέμβουν θα στείλουν μήνυμα στο chat της εφαρμογής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη από το ΟΕΕ.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Κοεμτζόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.