Ανακοίνωση της εταιρίας «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε» για το πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία



Έπεσε στην αντίληψή μας ότι έγινε, προφανώς εκ παραδρομής, μια λάθος ταύτιση της εταιρίας μας με άλλη επιχείρηση, φέρουσα στο διακριτικό της τίτλο τη λέξη «άλφα», η οποία έλαβε επιδότηση από το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία», με την οποία ουδεμία σχέση έχουμε.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι, η εταιρία μας ουδέποτε υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς δεν εμπίπτει στη συγκεκριμένη κατηγορία επιχειρήσεων.

Για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, σας παραθέτουμε το σχετικό url: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9D8%CE%A17%CE%9B%CE%A8-3%CE%9F%CE%93?inline=true από τον επίσημο ιστότοπο του Προγράμματος «Διαύγεια», στον πίνακα της οποίας αναφέρονται οι επιχειρήσεις που έλαβαν επιδότηση και ως εκ τούτου είναι σαφές ότι δεν περιλαμβάνεται η εταιρία μας, της οποίας η επωνυμία είναι «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.