Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών: Ο θεσμός των ΚΔΑΠ σε κίνδυνο – Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση



Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών ΚΔΑΠ (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.) προσκαλεί όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν γίνει μέλη του Συλλόγου και είναι Ιδιοκτήτες ΚΔΑΠ να εγγραφούν άμεσα στο Σύλλογο. 

Η χρονιά που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως προβληματική για το θεσμό των ΚΔΑΠ λόγω του τεραστίου πλήγματος που δεχθήκαμε το καλοκαίρι, καθώς το ποσοστό των μη εγκεκριμένων αιτήσεων ήταν μεγαλύτερο του 55%, παρότι οι μητέρες διέθεταν πλήρη φάκελο. 

Η κατάσταση θα χειροτερεύσει δραματικά και την επερχόμενη περίοδο, αν επιτρέψουμε να πραγματοποιηθούν προτάσεις όπως: περαιτέρω συρρίκνωση του ποσοστού εγκεκριμένων αιτήσεων, μείωση αντί για αύξηση της χρηματοδότησης για τα ΚΔΑΠ, σημαντική πτώση της τιμής του voucher, και μη δυνατότητα συμμετοχής στα ευεργετικά μέτρα για τις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του covid-19.

 Αν επιτρέψουμε να συμβούν τα παραπάνω ή έστω μέρος αυτών, τότε η φυσική συνέπεια θα είναι ο εξαιρετικά πετυχημένος θεσμός των ΚΔΑΠ, που αναβαθμίστηκε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αφότου επετράπη η δημιουργία Ιδιωτικών ΚΔΑΠ, να κινδυνεύει αναμφίβολα με πλήρη αφανισμό

Σας καλούμε να εγγραφείτε όλοι στο Σύλλογο, ώστε να συντονίσουμε τις όποιες δράσεις μας και να αντιδράσουμε οργανωμένα, για να προστατέψουμε το θεσμό, τους εργαζομένους μας, την επένδυσή μας, να τονίσουμε τη βοήθεια που προσφέρουμε σε κάθε σπίτι και κάθε γονέα και να συνεχίσουμε να χαρίζουμε χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου προσκαλεί όλα τα τακτικά Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. Λόγω κορονοϊού η συνέλευση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Η κατάσταση είναι πλέον οριακή και πρέπει να είμαστε μέρος των εξελίξεων.

τηλ. Επικοινωνίας: 6977403722

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                                                     ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.