Βίντεο: Όλες οι διευκρινίσεις και απαντήσεις που δόθηκαν από τον Γ. Κασαπίδη σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία



Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη σχετικά με το πρόγραμμα “Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID-19”.

Στη συνέντευξη συμμετείχε ο κ. Σπ. Σκοτίδας από το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και ο κ. Ι. Παπαϊωάννου από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης.

Δείτε όλες τις διευκρινίσεις και απαντήσεις που δόθηκαν από τον Περιφερειάρχη σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων:

4 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Όλες οι διευκρινίσεις και απαντήσεις που δόθηκαν από τον Γ. Κασαπίδη σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία

  1. Σαν δεν ντρεπόμαστε. Λεφτά στα λεφτά δίνετε. Μπράβο σας. Άλλοι δεν έχουν να πλγρωσουν το ρευμα στο σπίτι τους κι άλλοι με περιουσιες μειώθηκε ο τζίρος τους και τους δίνετε χρήματα. Ντροπή σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.