Betmarket United: Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου 20 και 21 Φεβρουαρίου



Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.20 μέχρι 4.60.

Το φαβορί

Εν μέσω Ευρώπης για τις «μεγάλες», οπότε πολλά φαβορί κρίνονται επίφοβα. Ο ΠΑΟΚ είναι από εκείνα που δεν είχε μεσοβδόμαδα παιχνίδια και τώρα θα υποδεχτεί μια αντίπαλο που έπαιζε εκτός έδρας την Πέμπτη και έχει εκ νέου ματς μπροστά της. Και για τη Λαμία ίσως το μυαλό να είναι στη μεγάλη μάχη παραμονής με τη Λάρισα που ακολουθεί την Τετάρτη.

ΠΑΟΚ-Λαμία 1 (1.20 ) 

 

Ο διπλασιασμός

Η Νάπολι ηττήθηκε την Πέμπτη στο Europa League από την Γρανάδα. Ταλαιπωρείτε από πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς και μακριά από την έδρα της συμπλήρωσε  5 σερί ήττες σε όλους τους θεσμούς. Την ίδια στιγμή, η Αταλάντα δεν είχε μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις, δεν έχει σοβαρές απουσίες και πριν λίγες ημέρες την κέρδισε στο ίδιο γήπεδο για το Κόπα Ιτάλια. Ασος.

Αταλάντα-Νάπολι 1 (1.90) 

 

Το fair over

Με τη φόρα από τα τέσσερα γκολ στη Βαρκελώνη και τη ρεβάνς να αργεί ακόμη η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει μια πειστική εμφάνιση και στο Σαμπιονά. Εκεί όπου φέτος δεν έχει ακόμη αποκτήσει σταθερή σχέση με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Μονακό επιθετικά έχει ισχύ αλλά αμυντικά τα προβλήματά της μοιάζουν άλυτα.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό Over (1.42 ) 

 

Το value over

Με διαφορετική φιλοσοφία η Μπιλμπάο επί ημερών Μαρθελίνο και σαφώς πιο επιθετική διάθεση σε σύγκριση με το παρελθόν. Από 4 over στους 5 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και μία 4αρα την Δευτέρα. Σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ η Βιγιαρεάλ που θα ψάξει με θέρμη την επιστροφή στις νίκες μετά από 5 αρνητικά αποτελέσματα στην La Liga.

Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ over (2.35) 

 

Tο αουτσάιντερ

Την κατάσταση στην Γκλάντμπαχ την ανέλυσε άψογα ο Germanos στη στήλη της περασμένης Πέμπτης. Από τότε είχε ποντάρει στο διπλό της Μάιντς, με κερασάκι στην τούρτα πως η γηπεδούχος θα έχει σίγουρα και το μυαλό της στο μεγάλο ραντεβού με τη Μάντσεστερ Σίτι που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Να προσθέσουμε επίσης πως ο νυν προπονητής της, Ρόζε, έκανε καριέρα ως παίκτης στη Μάιντς.

Γκλάντμπαχ-Μάινς 2 (4.60) 

 

Το Λάτιν

Η Νασιονάλ έχει ευκαιρία να σημειώσει μια νίκη ψυχολογίας στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Αμέρικα για το πρωτάθλημα της Κολομβίας,  καθώς είχε δυο ημέρες περισσότερης ξεκούρασης, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, τη στιγμή που η αντίπαλος της ψάχνει να βρει ρυθμό, ενώ θα στερηθεί τον κορυφαίο παίκτη της, Βεργκάρα

Ατλ. Νασιονάλ – Αμέρικα Κάλι 1 (2.08) 

 

Το ειδικό στοίχημα

Μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο, με την Ίντερ να φιλοξενείται (τυπικά) από τη Μίλαν. Παιχνίδι κορυφής, κάτι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια. Την τελευταία φορά που είδαμε το μεταξύ τους παιχνίδι, είδαμε και αρκετό «ξύλο», με πολλούς παίκτες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι ένας παίκτης που «ψάχνεται» για τέτοιες «μανούρες» και το 2,75 του να δεχτεί κάρτα φαντάζει λογικό.

Μίλαν-Ιντερ Βιντάλ κάρτα (2.75) 

 

Μπάσκετ

5η αγωνιστική για τον 4ο γύρο των παραθύρων του Ευρωμπάσκετ με την Εθνική μας ομάδα να κοντράρεται με την Βοσνία. Η Ελλάδα έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, όπως λογικά και οι Βόσνιοι. Περιμένουμε όμως, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι νέες κλήσεις που έγιναν στην εθνική θα δώσουν κίνητρο και η νίκη της Ελλάδας μπαίνει στις επιλογές.

Eλλάδα-Βοσνία 1 (2.10) Οι επιλογές μας με χρονολογική σειρά

  • Ελλάδα – Βοσνία Ερζεγοβίνη 1 (2.10) / Σάββατο 16:30
  • Γκλάντμπαχ-Μάιντς 2 (4.60)/Σάββατο 16:30
  • ΠΑΟΚ-Λαμία 1 (1.20)/ Κυριακή 15:00
  • Μίλαν-Ιντερ Βιντάλ κάρτα / Κυριακή 16:00
  • Αταλάντα-Νάπολι 1 (1.90) / Κυριακή 19:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό Over (1.42)/Kυριακή 22:00
  • Mπιλμπάο-Βιγιαρεάλ Over (2.35) / Κυριακή 22:00
  • Ατλ. Νασιονάλ – Αμέρικα Κάλι 1 (2.08) / Δευτέρα 03:10

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Championsbet, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.