Κοζάνη: Κανονικά οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό παρά τα χιόνια και την παγωνιά

Κανονικά γίνονται οι εμβολιασμοί για την covid-19 στο νοσοκομείο Κοζάνης μετά τις πρώτες ακυρώσεις λόγω των δυσκολιών στην μετακίνηση των ηλικιωμένων, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού των ηλικιωμένων για την πρώτη δόση, ακυρώθηκαν νωρίς το πρωί, σε ποσοστό περίπου 10% με την κατάσταση να ομαλοποιείται στην συνέχεια.

Τα εμβόλια που έγινε ακύρωση των ραντεβού, διατέθηκαν για υγειονομικούς και ένστολους. Σε ότι αφορά στα ραντεβού των ηλικιωμένων για την δεύτερη δόση, θα γίνουν κανονικά τις επόμενες ημέρες χωρίς να ακυρωθούν. Κανονικά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί και στα 2 εμβολιαστικά κέντρα του Κέντρου Υγείας στην Κοζάνη.

Πρεμιέρα σήμερα για τα περιφερειακά Κέντρα Υγείας Πτολεμαΐδας, Σιάτιστας, Τσοτυλίου, σε λίγες μέρες και στα Σέρβια, για την ηλικιακή ομάδα 60-64. Σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και για τους 75-79. Αστυνομία και Δήμοι είναι στη διάθεση των πολιτών για την μετακίνησή τους στα εμβολιαστικά κέντρα.

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη – Δέσποινα Αμαραντίδου

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.