Κορωνοϊός: Κανονικά και με όλα τα μέτρα προστασίας η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Κοζάνης



Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι οι λαϊκές αγορές λειτουργούν κανονικά, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στη λαϊκή αγορά επί της οδού Αριστοτέλους, η οποία δέχεται και τον κύριο όγκο των καταναλωτών, έχουν ληφθεί μέτρα αποφυγής του συνωστισμού. Δραστηριοποιούνται οι μισοί εκθέτες, εκ περιτροπής, τηρώντας αποστάσεις μεταξύ των πάγκων τουλάχιστο 5μ. Σημειώνεται, ότι εκθέτες βιομηχανικών ειδών (ρούχα, παπούτσια κτλ) θα βρίσκονται τοποθετημένοι στο νότιο μέρος της λαϊκής και περί του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Συνίσταται στους καταναλωτές, κατά την πεζή τους κίνηση, να χρησιμοποιούν το αντίστοιχο ρεύμα ανόδου ή καθόδου για τον περιορισμό της κατά πρόσωπο διασταύρωσης με άλλους πολίτες.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή του συγχρωτισμού, συνεχίζει και λειτουργεί παράλληλη λαϊκή αγορά στο χώρο του Νιαημέρου, δίνοντας εναλλακτική διέξοδο για την προμήθεια αγαθών.

Οι λαϊκές αγορές αυτές, λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, κάθε Σάββατο από 07.00 έως 16.00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.