Ενημερωτική συνάντηση του προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας



Το προεδρείο του Ε.Κ.Ν.Κ συναντήθηκε χθες Τετάρτη 10/02/2021 με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα ζητήματα όπως:

Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης: Προοπτικές, αναθεώρηση, επιπτώσεις στην απασχόληση – Ανεργία

Φωτοβολταικα Πλωτά ή μη, Άδειες, προβλήματα, επιπτώσεις

ΧΥΤΑΜ: Προβλήματα, κίνδυνοι, ασφαλιστικές δικλείδες

Ακρινή: Μετεγκατάσταση

Τα ανωτέρω απασχόλησαν το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής ενημερωτικής συζήτησης με τις δύο πλευρές να συμφωνούν επί της σπουδαιότητάς τους, αλλά και της αναγκαιότητας να ληφθούν μέτρα και να γίνουν ενέργειες που θα επιτρέψουν την ομαλή εξέλιξη των εν λόγω θεμάτων με βασικό μέλημα το καλύτερο δυνατό για τους κατοίκους της κάθε περιοχής, τις προοπτικές ανάπτυξης, την διαφύλαξη της υγείας, των θέσεων εργασίας και του περιβάλλοντος.

Τονίσαμε για ακόμη μια φορά ότι για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να μην καταστραφεί η περιοχή απαιτείται μετάθεση χρονικού προσδιορισμού, χρήματα και βέβαια έκτακτα μέτρα  για την αντιμετώπιση της ανεργίας που συνεχώς αυξάνεται.

  Το ΕΚΝΚ παρακολουθεί αδιάλειπτα και στενά όλα τα ζητήματα και για να επιλυθούν προτείνει όλοι μαζί περιφέρεια και φορείς να αναλάβουν πρωτοβουλίες πριν είναι αργά.

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.