Διαδικτυακή ημερίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Κοζάνης με το WinCancer “Το Στόμα ο καθρέφτης της Υγείας – και στον Καρκίνο”

Το παράρτημα Ν.Κοζανης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας σε συνεργασία με το WinCancer, διοργανώνει την Τετάρτη 17/02 και ωρα 07:00μμ, τη διεξαγωγή webinar-“Το Στόμα ο καθρέφτης της Υγείας – και στον Καρκίνο” με τη Δρ Ουράνια Νικολατου-Γαλιτη (Στοματολογος, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ).

Σκοπός του webinar είναι η ενημέρωση του ογκολογικού ασθενή σχετικά με την φροντίδα της στοματικής κοιλότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας ενάντια στον καρκίνο. Το webinar απευθύνεται πρωτίστως στον ογκολογικό ασθενή, τους φροντιστές του, αλλά και στους επαγγελματίες υγείας που σχετίζονται με τον ογκολογικό ασθενή. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει διαδυκτιακα μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Ο σύνδεσμος συμμετοχής θα κοινοποιηθεί την ημέρα του webinar στη σελίδα του παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης στο facebook.

Το webinar αφορά τον απλό πολίτη, ασθενή και φροντιστή των ασθενών.

Η στοματική υγεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής υγείας του ασθενούς και δεν πρέπει να παραμελείτε σε καμμία περίπτωση. Η πρόληψη και η σωστή φροντίδα του στοματος είναι σημαντική. Οδόντιατρικα προβλήματα που μπορούν να θεραπευτούν εύκολα κι ανώδυνα, αν παραμεληθουν πριν την χημειοθεραπεία η την ακτινοθεραπεία μπορει να καταλήξουν να ειναι επώδυνα και πολύπλοκα αργότερα.

Δεν παραμελώ το στόμα μου και μαθαίνω να το φροντιΖΩ σωστά.

Βρείτε εδώ το link της εκδήλωσης στο Facebook

Παπαθανασίου Ι Όμηρος, DDS
Πρόεδρος παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης
Αντιπρόεδρος WinCancer

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.