Τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19:30 – Τι θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός



Στις 19:30, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ανακοινώσει με τηλεοπτικό διάγγελμα το σκληρό lockdown για την Αττική.

Πριν από λίγα λεπτά, οι ειδικοί εισηγήθηκαν την εφαρμογή lockdown στην Αττική, τύπου Μαρτίου με τη διάρκειά του να αναμένεται να είναι έως τις 21 Φεβρουαρίου. Θυμίζεται πως νωρίτερα προηγήθηκε σύσκεψη όπου και «κλείδωσε» με 18 ψήφους υπέρ η Επιτροπή εισηγείται σκληρό lockdown για την Αττική.

Η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου αλλά και η συνεδρίαση των ειδικών που ολοκληρώθηκε αποφάνθηκαν «λουκέτο» στην Πρωτεύουσα, για να περιοριστεί η εξάπλωση της φονικής πανδημίας.

Οι επιστήμονες της χώρας χρειάστηκαν λιγότερη από μια ώρα για να αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να περάσει σε αυστηρό lockdown, τύπου Μαρτίου.

Ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει τις ανακοινώσεις για την ισχύ εφαρμογής των νέων περιοριστικών μέτρων καθώς και το χρονική διάρκεια της εφαρμογής τους.

Από τα parapolitika.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19:30 – Τι θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

  1. ΚΟΥΛΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

  2. Αστο να παει…τι αλλο να μας βρει…παλι θα κουνας το δακτυλο,παλι για υπευθυνοτητα,παλι για προσοχη παλι για την κυβερνηση σου την αριστη,παλι για προληψη παρα το θεραπευειν!!
    Παλι,παλι τα ιδια και τα ιδια!
    Αστο δεν σε θελει το γυαλι..
    Μολις ειπες πως θα βγεις πλακωσε βαρυχειμωνια..πλημμυρισε η πολη και ερχονται χιονια μεχρι στην θαλασσα!
    Αστο να παει ….να πας και εσυ κατα μυκονο μεριά σε κανενα κορονοπαρτι και να την πληρωσει καμια γιαγια που πουλαει μαιδανό και σελινο στην πλατεια!!
    η ωρα ειναι 7 …αστο να παει!!!
    Ξερεις εχουμε τωρα εναν γκα ι λε,μια αδημονια ,μια ταραχη για αυτα που θα μας πεις!
    Τα οργανα σου γραφουν τις γιαγιες που πουλανε μαρουλια και ερχεται ο Αλεξης να τα σβησει…..
    Γκα ι λές= στενοχωρια στα τουρκικα απο την λεξη- αντιδανειο της ελληνικης γλωσσας ,απο την λεξη κ α ί λα, καψιμο!!
    Και η ωρα ειναι 7.8 λεπτα ..τι αλλο να μας συμβει;

  3. Ρε τον Κούλη τον Λουλάκη..βρήκε το δρόμο και γύρισε και εγώ νόμιζα ο,τι μπεκροπινε ακόμα στην Ικαρία..Κούλη για να δανειστώ και κάτι άλλο από αξέχαστο ελληνικό κινηματογράφο..χρατς τον άτιμο..πρόσεχε οι Αθηναίοι έχουν ..ψιλό φόρο πολυτελείας θα στο κόψουν το …πουλάκι..δε ειναι σαν τους. Κοζανίτες που τους είχες τρεις μήνες
    σήκω πάνω κάτσε κάτω κλεισμένουςς ..και δε μιλούσαν..άμα ο πατέρας σου δε πρόφτασε 3 χρόνια πρωθυπουργιας..εσένα δε σε βλέπω ούτε Πάσχα να βγάζεις..τα αφεντικα σου από καταλληλότερους να φαν και οι κότες.. θα σε το κρέας που θα πετάξουν στο λαο όταν βγει στους δρόμους για να τον ησυχάσουν ..και θα λένε τα βρομοκαναλα που εσύ ταιζεις και σε γλύφουν από το πρώι ως το βράδυ..τις λαμογιες σου..και το ποσό άχρηστος εισαι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.