Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κοζάνης καταργεί το πρόσθετο κόμιστρο της κλήσης – Νέες υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής



Ενημέρωση προς το επιβατικό κοινό από τον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Κοζάνης

  Ο συνεταιρισμός ραδιοταξί Κοζάνης θέλοντας να ευχαριστήσει το επιβατικό κοινό, που τόσα χρόνια το στηρίζει ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 08/02/2021 καταργεί το πρόσθετο κόμιστρο της κλήσης ραδιοταξί.

  Με ένα στόλο 58 οχημάτων είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο είτε καλώντας μας στο γνωστό σας πλέον 2461040500 είτε μέσω της εφαρμογής μας, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Play store η από το App store αναζητώντας την με τις λέξεις κλειδιά: «ραδιοταξί Κοζάνης ή taxi Kozanis».

  Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή από το κινητό ή τον υπολογιστή σου έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις ταξί από όπου και αν βρίσκεσαι με ένα απλό κλικ. Το GPS εντοπίζει τη θέση σου και το πλησιέστερο ταξί έρχεται να σε παραλάβει. Παράλληλα μπορείς να δεις την πορεία του οχήματος που κατευθύνεται στο σημείο σου καθώς και το χρόνο αναμονής, ενώ μπορείς να επικοινωνήσεις με τον οδηγό μέσω μηνυμάτων για τυχόν πληροφορίες ή οδηγίες που θέλεις να δώσεις. Όταν το ταξί πλησιάζει σε ενημερώνει με γραπτό μήνυμα.

  Επίσης ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι 24ωρες το 24ωρο τηλεφωνώντας στο 2461461300(νέα υπηρεσία) μπορεί να ενημερώνεται για τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα  φαρμακεία της πόλης της Κοζάνης.

   Μέσω της ιστοσελίδα μας www.radiotaxikozanis.gr  μπορείτε να ενημερώνεστε  για τις υπηρεσίες μας καθώς και αν θέλετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

  Πλέον ερχόμαστε γρήγορα να σας παραλάβουμε από την διεύθυνση που θα μας καλέσετε και σας μεταφέρουμε πιο οικονομικά στον προορισμό σας (ελάχιστη χρέωση διαδρομής 3,39€).

Η διοίκηση και τα μέλη του ραδιοταξί

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.