Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης – Σε εξέλιξη οι σχετικές εργασίες



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Οι εργασίες αφορούν την προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού, αστικού εξοπλισμού, δαπέδων και λοιπών υλικών για την αναβάθμιση υφιστάμενων παιδικών χαρών, προκειμένου να προσαρμοσθούν στις προδιαγραφές τις ισχύουσας νομοθεσίας.

Οι εργασίες αφορούν στις παιδικές χαρές των Κοινοτήτων Σιδερών, Μαυροδενδρίου, Καλαμιάς, Νέας Νικόπολης, Ανατολής, Σπάρτου, Αιανής, Χρωμίου, αλλά και Κερασιάς.

Την πορεία των εργασιών παρακολούθησε δια ζώσης ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Δουγαλής, ο οποίος επεσήμανε πως «Αυτές οι παρεμβάσεις θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Στόχος μας κάθε κοινότητα να έχει και μία παιδική χαρά».

Οι προμήθειες για τις εν λόγω εργασίες έχουν ενταχθεί για χρηματοδότηση τόσο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» όσο και στο Πράσινο Ταμείο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης – Σε εξέλιξη οι σχετικές εργασίες

  1. Κάντε κάτι για το χώμα στις παιδικές κάτω από το νεκροταφείο και στο αλσος. Το πατάς και κολλάει σαν στοκος στα παπούτσια. Το χαλίκι το κάνει χειρότερο. Χώμα και ακαθαρσιες ζώων γίνονται ένα. Και το χειρότερο. …..όλα τα παιχνίδια μέσα στη βρώμα από τις λασπες που αφήνουν τα παπούτσια. Ακόμα και τα ίδια τα παιδιά σιχαινονται να ανέβουν και φεύγουν. Κουνιες για βρεφη ουτε λογος. Μετά από τόσους μήνες κλεισμένα δεν δικαιούνται έστω κατάλληλες και καθαρές παιδικες χαρές τα παιδιά μας? Μόνο αυτά έχουν τα παιδια της Κοζάνης και την πλατεία. Άς είναι τουλάχιστον όπως πρέπει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.