Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση προσέγγισης στο σημείο που βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους στο Μιτσικελι – Δείτε φωτογραφίες



Με το πρώτο φως της ημέρας μετά το χθεσινό εντοπισμό τμημάτων του μικρού αεροσκάφους στο όρος Μιτσικέλι Ιωαννίνων, από Ε/Π Super Puma της Π.Α ξεκίνησε η επιχείρηση προσέγγισης στο σημείο όπου βρέθηκαν χθες απόγευμα τα συντρίμμια του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους με τον 32χρονο Ιρακινό πιλότο τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής .

Υπενθυμίζεται ότι τα τμήματα του μικρού αεροσκάφους εντόπισε καναντέρ της Πολεμικής Αεροπορίας που εκτελούσε πτήση στο πλαίσιο της σημερινής επιχείρησης αναζήτησής του .Το Super Puma επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το εν λόγω αεροσκάφος το οποίο βρέθηκε σε περιοχή ανάμεσα στην Κρυόβρυση και στο Καβαλλάρι σε υψόμετρο άνω των 1600 μέτρων στα 1700 περίπου μέτρα .

Στη σημερινή επιχείρηση σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Π.Υ συμμετέχουν:

Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, συνεχίζουν και σήμερα να επιχειρούν με 32 Πυροσβέστες και 10 οχήματα ως κάτωθι:

14 Πυροσβέστες με πέντε (5) οχήματα από την ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ιωαννίνων,

16 Πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα των Ορειβατικών Ομάδων Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης, 5ης και 8ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και

δύο (2) Πυροσβέστες με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα για έρευνα στα χιονοσκεπή σημεία της περιοχής.

 

 

Από το epirus-tv-news.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.