Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Iraqi Airways: «Με μεγάλη θλίψη λάβαμε είδηση για τον θάνατο του εκπαιδευόμενου πιλότου Ammar Ibrahim»



Η μεταφρασμένη ανακοίνωση της Iraqi Airways

«Συλλυπητήρια

Στο όνομα του Αλλάχ, του πιο Ευγενικού, του πιο Φιλεύσπλαχνου (Ω, καθησυχαστική ψυχή * επιστροφή στον Κύριό σου ικανοποιημένος * γι ‘ αυτό μπείτε στους υπηρέτες μου * και μπείτε στον παράδεισο μου) Ο Θεός είναι η αλήθεια.

Με μεγάλη θλίψη λάβαμε είδηση για τον θάνατο του εκπαιδευόμενου πιλότου (Ammar Ibrahim) με βάση τις πληροφορίες που έλαβε η εξειδικευμένη ιρακινή ομάδα απεσταλμένη από την Iraqi Airlines στην Ελλάδα όπου οι πληροφορίες της ομάδας επιβεβαίωσαν το πόρισμα του αεροπλάνου δυτικά της Ελλάδας και ο εκλιπών βρέθηκε μέσα του και πέθανε.

Με τον τεράστιο αυτό τραυματισμό, η διοίκηση της Iraqi Airlines General Company προσφέρει θερμά συλλυπητήρια και συλλυπητήρια σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας γενικότερα και την οικογένεια του εκλιπόντος, τον πιλότο Ammar Ibrahim, ειδικότερα ζητώντας από τον Albari Al-Azz να τον καλύψει με τον Έλεος και κατοικεί στον ευρύχωρο παράδεισο του

Ανήκουμε στον Αλλάχ και σε Εκείνον θα επιστρέψουμε

Γενικός Διευθυντής της Γενικής Εταιρείας για τις Ιρακινές Αερογραμμές
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Καπετάνιος Kafah Hassan Jabar.»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.