Δραστηριότητα της Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ για το Φλεβάρη



Πλούσια δραστηριότητά προγραμματίζει η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ τις επόμενες μέρες με ηλεκτρονικές εκδηλώσεις και ομιλίες.

Συγκεκριμένα:

Τρίτη 9/2, στις 8.00μμ, η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης και η Εδαφική Οργάνωση Βάσης Πτολεμαΐδας, εκδήλωση με θέμα «Σπάμε τη σιωπή για τις αιτίες της γυναικείας κακοποίησης». Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Έφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 11/2, στις 7.30μμ, η Οργάνωση Βάσης Καστοριάς, εκδήλωση με θέμα «Σπάμε τη σιωπή για τις αιτίες της γυναικείας κακοποίησης». Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Αναστασία Μπαλιακα, κοινωνική λειτουργό.

Παρασκευή 12/2, στις 8.0μμ, οι Οργανώσεις Βάσης Πολυτεχνείου και πρώην ΤΕΙ Κοζάνης, εκδήλωση με θέμα «Πανεπιστήμια ανοιχτά στην μόρφωση και τις ανάγκες των φοιτητών». Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Μαρία Αντωνακάκη, Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.