Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα χθεσινά 19 κρούσματα κορονοϊού

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

  1. Κρούσματα  

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

  • Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 19 κρούσματα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 8 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Σερβίων. 
  1. Έλεγχοι

Την Τρίτη  2 Φεβρουαρίου 2021 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν  από κλιμάκιο ελέγχου της Δν/σης  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε Υπηρεσίες στο Δήμο Εορδαίας, στο Κέντρο Υγείας/ΚΑΠ ΔΕΗ-ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.

  1. Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  της Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την κατόπιν γνωμοδοτήσεώς της, την εν ισχύ αναστολή λειτουργίας των κάτωθι σχολικών μονάδων:

  • την εξ ολοκλήρου αναστολή λειτουργίας  του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης   (από 3-02-2021 έως και 10-02-2021). 
  • την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Ε1 του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης   (από 3-02-2021 έως και 11-02-2021).
 
 

loading…


 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.