Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμμετέχει στην εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου



Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με το παράρτημα Ν.Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συμμετέχει στην εκστρατεία της 4ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, με βασικό σύνθημα «Είμαι ….. και Θέλω» (I am and I will)

Το σύνθημα εκφράζει τη βούληση για ατομική συμμετοχή του καθενός από εμάς στην καταπολέμηση του καρκίνου και την ανάγκη να ενδυναμώσει ο ρόλος της κοινής δράσης όλων όσων εμπλέκονται στον αντικαρκινικό αγώνα.

Βασικό θέμα της εκστρατείας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Για το σκοπό αυτό θα φωταγωγηθεί το κτίριο του Υδραγωγείου της Πτολεμαΐδας σε χρώματα πορτοκαλί και μπλε την από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου το βράδυ, βοηθώντας την προώθηση και την προστασία της δημόσιας υγείας, για μια πιο υγιεινή και φωτεινή πόλη

Με εκτίμηση

Παπαθανασίου Ι. Όμηρος, DDS
Πρόεδρος παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζάνης
Αντιπρόεδρος WinCancer

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.