Τι αναφέρει η Αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία μετά από καταδίωξη διακινητή που μετέφερε 10 αλλοδαπούς



Εντοπίστηκε χθες (29-01-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δέκα (10) αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός αυτού δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από απόσταση από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το ανωτέρω όχημα, κινούμενο επί της Εγνατίας Οδού, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) εκ των επιβαινόντων και τον τραυματισμό των υπολοίπων, μεταξύ αυτών και του οδηγού του οχήματος, πλην ενός, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Ο οδηγός του οχήματος και οι ανωτέρω οχτώ (8) τραυματισθέντες αλλοδαποί νοσηλεύονται στα Γενικά Νοσοκομεία Γρεβενών, Έδεσσας και Κοζάνης.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, έξι (6) κινητά τηλέφωνα και τέσσερις (4) άδειες κυκλοφορίας οχημάτων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.