Ένταξη της  πρότασης του Δήμου Εορδαίας για προμήθεια συστημάτων βυθιζόμενων κάδων και συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων στο Πράσινο Ταμείο



Με την 204.10/2021 απόφαση διοικητικού συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» (Άξονας Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση»), η πρόταση του Δήμου Εορδαίας για την προμήθεια συστημάτων βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 245.520,00 € (συμπ. Φ.Π.Α.).

Πρόκειται για την προμήθεια δυο συστημάτων βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και δυο βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των ΟΤΑ, για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων.  

Η προμήθεια και η τοποθέτηση των συγκεκριμένων συστημάτων γίνεται στο πλαίσιο του σχεδίου περιβαλλοντικής αναβάθμισης και οικολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων, που έχει θέσει ως μία από τις προτεραιότητες της η δημοτική αρχή, στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Εορδαίας.

Η χρηματοδότηση της προμήθειας επιμερίζεται ως εξής: 

  • Ποσό 196.416,00 από το πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινο Ταμείου.
  • Ποσό 49.104,00 από Ιδίους Πόρους του Δήμου Εορδαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.