Στοίχημα: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ και Μιλάνο



Η Ολύμπια Μιλάνο δίνει τον δεύτερο αγώνα μέσα στην εβδομάδα στην έδρα της και θέλει να την εκμεταλλευτεί για να μπορέσει να μείνει στο πάνω μέρος της οκτάδας. Σήμερα υποδέχεται τη Ζενίτ που παρά την ήττα της προχθες και φορμαρισμένη είναι και βαθύ και ποιοτικό ρόστερ διαθέτει. 

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ψάχνει το ματς που θα του δώσει την ψυχολογική ώθηση για να συνεχίσει την προσπάθεια για πρόκριση στα πλέι-οφς. Και μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να λειτουργήσει έτσι.        

Ακολουθείστε το πρόγραμμα των live αγώνων μέσα από την euroleague live streaming ενότητα του sportstreaming24 μαζί με χρήσιμες πληροφορίες για τα επομενα παιχνίδια. Για τη ζωντανή παρακολούθηση αγώνων στην Ευρωλίγκα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα εκτός έδρας από την Ολύμπια Μιλάνο με 90-79. Δίκαιη καθώς οι “ερυθρόλευκοι” μόνο με επιθετικές εκλάμψεις προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη. Και βασιζόμενοι μόνο σε κάποιες μονάδες και στην άμυνά τους δεν μπόρεσαν να επιβληθούν απέναντι σε ένα ποιοτικό σύνολο όπως η Ολύμπια Μιλάνο. Και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός επιθετικά ήταν χωρίς φαντασία και λύσεις.            

Οι απανωτές ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές έκαναν τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει κάθε αγώνα ως τελικό σε ότι αφορά την πρόκρισή του στα πλέι-οφς. Και φυσικά έτσι θα μπουν σήμερα στο παρκέ του ΣΕΦ για να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Και για να μπορέσει να πάρει το οτιδήποτε θα πρέπει να παίξει ως ομάδα. Όπως έκανε στην Βαρκελώνη.             

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις.  

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικήτρια σε ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής. Υποδέχτηκε τη Ζενίτ και κέρδισε με 85-81. Μέτριο ξεκίνημα για τους Καταλανούς που δεν μπόρεσαν να βρουν τα πατήματά τους από την αρχή. Από τη δεύτερη περίοδο όμως ο Καλάθης άρχισε να μοιράζει ασίστ και ο Κούριτς να εκτελεί και τα πράγματα έγιναν εύκολα για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους. Η οποία κατάφερε να πάει τη διαφορά ακόμα και στους είκοσι πόντους, αλλά προς το τέλος χαλάρωσε και έδωσε τη δυνατότητα στην Ζενίτ να την πλησιάσει. Τότε όμως ανέλαβε ο Ντέιβις που έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε άμυνα και επίθεση και μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη.               

Η Μπαρτσελόνα δείχνει να φορμαρίζεται στο κατάλληλο διάστημα. Και σε συνδυασμό με τα εσωτερικά προβλήματα της ΤΣΣΚΑ είναι η μεγάλη της ευκαιρία για να μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση. Και δεν θα την αφήσει.         

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει περισσότερους από 80 πόντους σε οκτώ από τους δέκα τελευταίους αγώνες.   

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί ξεκάθαρα οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να θέλει να αντιμετωπίζει μεγάλα ονόματα για να δείξει τις δυνατότητες του.  

Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ +9.5 απόδοση 1.55. Διαβάστε εδώ τις τελευταίες αθλητικές και στοιχηματικές ειδήσεις.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΖΕΝΙΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και πήρε τη νίκη με 90-79. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, χρειάστηκε να πάρουν ένα μεγάλο τρίποντο από τον Ντιλέινι δύο λεπτά πριν το τέλος για να μπορέσει να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί είχαν καλύτερα ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα και είχαν σε μεγάλη μέρα τον Πάντερ και έτσι έφτασαν – έστω και προσωρινά – στην τρίτη θέση.                    

Μια θέση στην θα καταφέρουν να σταθεροποιηθούν αν καταφέρουν να κερδίσουν και σήμερα την Ζενίτ. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα αναμένεται να βασιστεί και σήμερα στην καλή άμυνα που παίζει συνήθως στο Μιλάνο και στο επιθετικό ταλέντο που έχουν οι παίκτες της.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 80 και περισσότερους πόντους στα εννέα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 

 

 ΖΕΝΙΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήταν από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Ζενίτ και την κέρδισε με 86-81. Το ντέρμπι όμως ήταν για δύο δεκάλεπτα. Το πρώτο και το τέταρτο. Στο μεσοδιάστημα οι Καταλανοί έπαιξαν καλύτερα και στις δύο πλευρες του παρκέ και μπόρεσαν να πάρουν μεγάλες διαφορές. Προς το τέλος χαλάρωσαν και το εκμεταλλεύτηκαν οι Ρώσοι που επιχείρησαν να κλέψουν το ματς. Αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Ντέιβις που τους έκοψε τη φόρα.                 

Μάλλον οι Ρώσοι είχαν “σταμπάρει” το σημερινό αγώνα ως τον σημαντικότερο της εβδομάδας. Και αυτό φάνηκε από το ροτέισον που έκανε σε μεγάλο μέρος του αγώνα ο Τσάβι Πασκουάλ, θέλοντας να κρατήσει ομβικούς παίκτες πιο φρέσκους για σήμερα.       

Στατιστικά Στοιχήματος: Πετυχαίνει 80 και περισσότερους πόντους στα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η Ολίμπια να βασίζεται κυρίως στην άμυνά της εντός έδρας, όπως άλλωστε και η Ζενίτ, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο και εκεί θα στραφούν για να πάρουν τη νίκη. . 

Επιλογή μας το Over 154.5 σε απόδοση 1.90. 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα των live streaming μεταδόεων στο sportstreaming24.com, με αγώνες από τα μεγάλα πρωταθλήματα όπως NBA, Euroleague, Eurocup κ.α

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.