Επίσκεψη του Δημάρχου Βοΐου στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Ν. Χαρδαλιά

Κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου, ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής επισκεύθηκε την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, όπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά καθώς και με τον γενικό γραμματέα Αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. κ. Βασίλη Παπαγεωργίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον έντονο προβληματισμό που προκύπτει λόγω της κρίσης που έχει δημιουργήσει η πανδημία στο Βόιο. Τονίστηκε ιδιαίτερα η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των κατοίκων, αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου lockdown που επικρατεί στην περιοχή μας.

Απο την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας, έγινε πλήρης ενημέρωση όσον αφορά την εικόνα που επικρατεί καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνονται, ένα θέμα το οποίο εξ αρχής η δημοτική αρχή παρακολουθεί αδιαλείπτως.

Στην συνέχεια ο κ. Παπαγεωργίου ξενάγησε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Μαγιάγκα στις καινούριες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας, στο κέντρο ιχνηλάτησης, το κέντρο διαχείρησης εμβολιασμών όπως και το κέντρο διαχείρησης κρίσεων.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Ζευκλής ευχαριστεί την ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας για την υποδοχή και την ενημέρωση, και αναμένει τις επόμενες κινήσεις της για να επανέλθει ο δήμος μας σε κανονικούς ρυθμούς όσον το δυνατό γρηγορότερα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επίσκεψη του Δημάρχου Βοΐου στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Ν. Χαρδαλιά

  1. ΖΕΥΚΛΗ,ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ,ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚ ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.