Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για το 21ο Συνέδριο του κόμματος



Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 30 – 31 Γενάρη, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με το πρώτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 21ο Συνέδριο.

Το πρώτο αυτό κείμενο έχει θέμα: «Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από τη δράση της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ό στο 21ο Συνέδριο – Το Κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της κοινωνικής συμμαχίας στην πάλη για τον Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό».

Θα ακολουθήσει το δεύτερο κείμενο με θέμα: «Η σημερινή διεθνής πραγματικότητα και το πολιτικό – στρατιωτικό πλαίσιο του σύγχρονου κόσμου. Η κατάσταση στο Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα και η δράση του ΚΚΕ. Οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην εγχώρια οικονομία και στο πολιτικό σύστημα της χώρας».

Το τρίτο κείμενο των Θέσεων για το Συνέδριο, που θα δημοσιευτεί στον «Ριζοσπάστη», έχει ως θέμα: «Η ταξική διάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας, η κατάσταση της εργατικής τάξης σήμερα, η πορεία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, η προώθηση της κοινωνικής συμμαχίας και η παρέμβαση του ΚΚΕ».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.