Ευχαριστήριο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας στη Νέα Δημοκρατία και τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», με το παρόν επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το οποίο στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων και προσφοράς μέσω της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού, πρόσφερε πέντε (5) tablets για χρήση από τους ασθενείς με covid-19 ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με οικεία πρόσωπα και να ενημερώνονται κατά την νοσηλεία τους .

Η πράξη σας αυτή πραγματικά βοηθά όλους μας να εντείνουμε τις προσπάθειες μας που καιρό τώρα καταβάλλουμε, για την καταπολέμηση του ιού και την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών μας.

Τέλος ευχαριστούμε την Γραμματέα της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού κ. Πίστη Κρυσταλλίδου καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπρατάκο Ιωάννη για την ευγενική τους μεσολάβηση.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.