«Θετική» η Κυριακή για την αγορά της Κοζάνης – Αυξημένη κίνηση σε δρόμους και καταστήματα – Δείτε βίντεο φωτογραφίες



“Ας τηρούμε πιστά τα μέτρα, δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο”, το μήνυμα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιου Δραγατσίκα

Με θετικό πρόσημο λειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης την Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Η αγορά ήταν ανοιχτή για τους καταναλωτές από τις 11:00 έως τις 16:00 όπου το άνοιγμα των καταστημάτων ήταν προαιρετικό. Ωστόσο τα περισσότερα καταστήματα ήταν ανοιχτά, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ σε ισχύ βρίσκονται και οι χειμερινές εκπτώσεις από τις 11 Ιανουαρίου.

Με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και την ευλαβική τήρηση τους, καταστηματάρχες και καταναλωτές έδωσαν το μήνυμα ότι η Κοζάνη μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να κινδυνεύει.

Με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, ο κόσμος ξεχύθηκε κυριολεκτικά στους δρόμους της πόλης, προκειμένου να κάνει τις αγορές του, αλλά και την καθιερωμένη του βόλτα . Αξιζει να σημειωθει ότι ήταν μία θετική Κυριακή, όπου σε κάθε άλλη περίπτωση ενδεχομένως να μην υπήρχε τόσο αυξημένη κίνηση στα εμπορικά καταστήματα.

Οι ανάγκες των καταναλωτών είναι ιδιαίτερα αυξημένες, λόγω του παρατεταμένου lockdown που ίσχυε στην περιοχή, γεγονός που μπορεί να συντελέσει μερικώς θετικά για  την αγορά της πόλης, έστω και ετεροχρονισμένα. 

Το δικό του μήνυμα έστειλε στην κάμερα του KOZANILIFE.GR ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.