Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακής 24 Ιανουαρίου



5 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, και Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (16:00) 

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με τον ΑΠΟΕΛ να παραμένει αήττητος στα 4 τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και κύπελλο και την Ανόρθωση να προέρχεται από 3 σερί νίκες. Οι γηπεδούχοι είχαν παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, όπου επικράτησαν μεγάλη δυσκολία του Απόλλων Λεμεσού με σκορ 2-1. 

Από την άλλη η Ανόρθωση έχετε ξεκούραστη με μοναδικό στόχο την νίκη πού θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες , με τις δύο ομάδες μπαίνουν δυνατά από την αρχή. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση επιλέγοντας μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

ΘΕΛΤΑ – ΕΙΜΠΑΡ (19:30) 

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα αγνοούν την χαρά της νίκης στα 4 τελευταία παιχνίδια τους, μετρώντας ισάριθμες ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπέτις εκτός έδρας, αν και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, στο 15ο λεπτό δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από την αναμέτρηση, με τους «Ανδαλουσιάνους» να γυρίζουν το παιχνίδι υπέρ τους, πρίν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Εΐμπαρ αν και μετρά, 3 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έδειξε καλά στοιχεία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να κερδίζουν  πέναλτι στις καθυστερήσεις για να πάρουν την νίκη. Το κακό μομέντουμ και των δύο ομάδων με αποτρέπει  ώστε να πάω σε σημείο. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο δεν είναι μεγάλη, με την Θέλτα να έχει μικρό προβάδισμα όμως αμυντικά φέτος, παρουσιάζεται ασταθής. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Επιλογή το Goal-Goal 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΚΟΛΩΝΙΑ (19:00) 

Από νίκη προέρχονται και οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να επικρατούν εκτός έδρας της Χέρτα με 3-0, και την Κολωνία να βυθίζει βαθμολογικά ακόμη περισσότερο την Σάλκε κερδίζοντας την στην έδρας της  με 2-1. Η διαφορά στο πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες είναι 4 βαθμοί, με την Χοφενχάιμ να βρίσκεται στην 11η θέση με 19 και την Κολωνία στην 16η με 15. Στο ανασταλτικό κομμάτι αμφότερες φέτος αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, έχοντας από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Η Κολωνία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια έως το τέλος, από την άλλη η Χέρτα αν και φαβορί στην αναμέτρηση, εντός έδρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος. Η επιλογή σημείου φαντάζει ριψοκίνδυνη με το επικρατέστερο σενάριο να είναι να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Ποντάρισμα στο Goal-Goal 

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων. 

ΤΖΕΝΟΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (16:00) 

Ισόπαλη χωρίς σκορ έμειναν οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αταλάντα, κρατώντας μακριά από την εστία της την ομάδα του Γκασπερίνι. Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία για την Τζένοα στα 5 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η οποία την διατηρεί σταθερά ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Από την άλλη η Καλιάρι βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας την χαρά της για πάνω από 10 παιχνίδια, έχοντας 5 σερί ήττες στα πέντε τελευταία. Την περασμένη Δευτέρα, γνώρισε ακόμη μία ήττα κάνοντας πολύ κακή εμφάνιση, αυτή την φορά εντός έδρας με αντίπαλο την Μίλαν, ισοβαθμώντας πλέον με την Τορίνο η οποία βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους, και αν θέλουν να μην κινδυνεύσουν, τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα παίρνουν. Θα ρισκάρω στον άσσο (1)

Ακολουθείστε τις αθλητικές ειδήσεις και τα στοιχηματικά προγνωστικά στο kozanilife

ΝΤΙΖΟΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (16:00) 

Αήττητη για 3ο σερί παιχνίδι η Ντιζόν, που μετά την νίκη κόντρα στην Νιμ εκτός έδρας, μετρά δύο σερί λευκές ισοπαλίες κόντρα σε Ρεμς και Μαρσειγ. Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι παρά τις καλές εμφανίσεις, βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 14 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. 

Στον αντίποδα το Στρασβούργο, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τελευταία, μετρώντας 3 σερί νίκες στο Σαμπιονά, αποτελέσματα που το έχουν φέρει στην 11η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το μομέντουμ αλλά και η αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων δείχνει ότι μπορούμε να τους εμπιστευτούμε. Ποντάρισμα στο διπλό του Στρασβούργου 

Δείτε τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και χρήσιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.