Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα στην Κοζάνη



Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία», για δημοσίευμα με τίτλο «Αδιανόητα εγκλήματα του ΕΟΔΥ και στην Κοζάνη».

Ο κ. Αρκουμανέας σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για «προσβλητικό δημοσίευμα» και για «συκοφαντικές επιθέσεις που βασίζονται σε απολύτως ανυπόστατους ισχυρισμούς».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση για το προσβλητικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”. Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, όταν οι προσπάθειες όλων μας βρίσκονται επικεντρωμένες στην αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι απαράδεκτο κάποιοι να πασχίζουν αυθαιρέτως να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Σέβομαι πάντα την κριτική από όπου και αν προέρχεται, αλλά δεν ανέχομαι συκοφαντικές επιθέσεις που βασίζονται σε απολύτως ανυπόστατους ισχυρισμούς».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» αφορούσε τα ετεροχρονισμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Συγκεκριμένα, 49 κρούσματα της περιόδου Νοεμβρίου 2020 συμπεριλήφθηκαν στα αποτελέσματα της 11ης και 12ης Ιανουαρίου 2021.

«Ανάστατος ο νομός! Με κρούσματα του Νοεμβρίου αποφάσισαν το σκληρό lockdown

Σιγά σιγά αποκαλύπτονται τα αίσχη (και τα παιχνίδια;) γύρω από τη διαχείριση της πανδημίας και με τραγικό τρόπο επιβεβαιώνεται η «δημοκρατία», που αποκάλυψε το χάος με την καταγραφή των επιδημιολογικών δεδομένων και τα «διπλά βιβλία» ΕΟΔΥ – ΗΔΙΚΑ, που εξακολουθούν να οδηγούν σε λήψη λανθασμένων αποφάσεων!», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Από το thestival.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα στην Κοζάνη

  1. στελιος!απευθειας και οχι μεσω φεις μπουκ!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Αξιοπιστος πολιτικος!!
    Εκανε μηνυση μεσω φεις μπουκ!!
    Φανταζεστε τι θα εγραφε το σκαι αν ειχαμε κυβερνηση του συριζα και ηταν προεδρος ενας φαιδρος σαν τον σημερινο προεδρο του εοδυ!
    απευθειας συνδεσεις,μερα- νυχτα!!
    Δυο επαγγελματα εχει ο παραπανω ” αριστος”
    Πρωτον επαγγελμα:προσωπικος φιλος του φιλου του κικιλια!!
    Δευτερο επαγγελμα: δουλευε στην C&C με την συζυγο του στουρναρα!( αυτο ειναι και το μεταπτυχιακο του)
    Φοβερη αξιοκρατια!!
    Και ενα τριτο επαγγελμα!εργαζοταν στην εταιρεια Γριβεα- Βατσικα,που καταδικαστηκαν για διαφθορα ,σκανδαλοΤ.Τ!!!
    Οι παραπανω εφυγαν απο την ελλαδα και συνεληφθησαν στο Μαντσεστερ!( εδω εχουμε και το ντοκτορα του προεδρου του εοδυ!!)
    Και αφου ξεκινησε σαν υπαλληλος του Γριβεα,δικαιουται να μπει και στο survivor, με την αναχωρηση του τελευταίου παίχτη,για να επιβιωσει!!!
    Παντα οι ” αριστοι” επιβιώνουν,οι ΑΡΙΣΤΟΙ ομως οι πραγματικοι με σπουδες,με μεταπτυχιακα και…και…..,στα παγκακια των πλατειών με εναν καφε στα κιτρινισμενα δαχτυλα τους απο τον καπνο των τσιγαρων και απο μακρυα να ερχεται το αρωμα των” αριστων “και να χαστουκιζει τα μελαγχολικα προσωπα τους!!
    Βρε αιντε αποδω πρωινιατικα!
    Μη σας στειλω πουθενα αλλου,φατσοζωγραφιες του τζαμπο( καταγγελια στο face book!!!)

  2. Αντι αυτοε ο δηθεν κυριος να παραιτηθει λογω των τραγικων λαθων στις μετρησεις και της διαχειρισης της καταστασης κανει και μηνυσεις σε οσους του κανουν κριτικη.
    Ο καθε ανικανος με μεσον διοικει,τα κανει μπαχαλο,κονομαει τις μισθουλαρες και ζητα και τα ρεστα απο πανω.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.