Προσφορά αθλητικού υλικού καλαθοσφαίρισης από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προς την Τοπική Διοίκηση Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης



Ο αθλητισμός είναι η εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου υγείας, μία ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και ένας εθισμός προς τον έντιμο αγώνα.

Η Αστυνομία, με την Αθλητική της Ένωση, έχοντας μια ενεργή και συνεχή παρουσία στο χώρο του αθλητισμού, ταξιδεύοντας σε μια διαδρομή επικοινωνίας, συνεργασίας αλλά και πολλών όμορφων συναισθημάτων, συμβάλει στη μύηση όλων και περισσοτέρων ανθρώπων και κυρίως των νέων, προς τον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Μία διαδρομή που δεν τελειώνει ποτέ! Μία διαδρομή που συνεχώς εξελίσσεται και σημαδεύεται με μικρές στιγμές προσφοράς και ατέλειωτες όμορφες αναμνήσεις.

Σαν εκπρόσωπος και ενεργό μέλος της αθλητικής αποστολής του ΙPA Κοζάνης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο Αναστάσιο Φουρνιάδη, ο οποίος εκπροσωπώντας την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με τον άξιο πρόεδρό της, Γιώργο Τζατζάκη, προσέφερε αθλητικό υλικό καλαθοσφαίρισης προς την Τοπική Διοίκηση Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης και την ομάδα Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ως δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης αυτής της προσπάθειας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, την πρόεδρο Φωτεινή Ρώμμα και τα μέλη της τοπικής Ένωσης του IPA Κοζάνης, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μας και τις δραστηριότητες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και του Παράρτημα Βορείου Ελλάδος.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον φίλο και συνάδελφο Τάσο Φουρνιάδη, για την ατέλειωτη προσήλωση και προσφορά του, όχι μόνο στο αθλητισμό, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας…

Ελευθέριος Παπαΐδης
Εκπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ Δυτικής Μακεδονίας
Επικεφαλής Αθλητικής Αποστολής της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κοζανης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.