Γιώργος Αμανατίδης: Μήνυμα για τη σπουδαιότητα της πράξης της οικογένειας Ιωαννίδη



Με χαρά πληροφορήθηκα την ανακοίνωση δωρεάς ενός σύγχρονου εξοπλισμένου ασθενοφόρου της οικογένειας Ιωαννίδη προς το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη απέναντι στην τοπική κοινωνία αποδεικνύονται για ακόμη μια φορά με τη νέα κοινωνική προσφορά σας.

Βρισκόμενος στο νοσοκομείο και αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα της πράξης και το μεγαλείο της ενέργειας της αγαπητής στην τοπική κοινωνία οικογένειας Ιωαννίδη θα ήθελα να μεταφέρω την απέραντη εκτίμηση για την συνεχή και έμπρακτη υποστήριξη σας.

Για μια ακόμη φορά θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο αξιόλογο κοινωνικό σας έργο. –

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γιώργος Αμανατίδης: Μήνυμα για τη σπουδαιότητα της πράξης της οικογένειας Ιωαννίδη

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΜΙΖΑ ΚΑΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΝΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ
    Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.