Η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί)  και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

5 σχόλια στο άρθρο “Η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

  1. Βρε κυριακο!
    Απο τοτε που ειπες στην μερκελ,στην δυτικη μακεδονια να βρουν μονοι τους με τι θα ασχοληθουν μετα την δεη,μας εκλεισε ο κορονοιος,μας εκλεισαν τα χιονια!!
    Αλλη φορα μην λες το ονομα δυτικομακεδονες!!
    Αστο να παει στην ευχη!!
    Τι αλλο να περιμενουμε;

  2. Αφού όλες οι αυλές η δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι πίστες για πατινάζ και μι θέλοντας να αγκαρέψουμε τους αιώνιους ψηφοφόρους υπαλλήλους είπαμε να κλείσουμε τα σχολεία από το να πάνε τα παιδιά μας μια με δύο ώρες μετά.

  3. Βαλε να ρίξουνε αλάτι..να μη σπάσει ο κόσμος χέρια πόδια..και άσε τα παιδιά να πάνε σχολείο σε βαρεθηκαμε μαλουτα είσαι πολύ λίγος και εσύ και ο περιφερειάρχης..αν είχατε βάρος δε θα επιτρεπατε ν κλείσουνε τους πολίτες της περιοχής σας αναίτια και με πλαστά στοιχεία επί τρίμηνο..ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ καταστρέψατε ζωές επιχειρήσεις..οικονομία και υγεία υπάρχουν κι άλλες ασθένειες και όλη υπολειτουργούν χάριν της ανικανότητας σας πάραιτηση ΤΩΡΑ

  4. Μα δεν έκλεισαν τα σχολεία λόγου πάγου στους δρόμους βρε παιδιά.
    Λόγου Κορονοιο τα σχολεία είναι υποχρεωμένοι να αεριζουν τακτικά της αίθουσες..οι περισσότερες τάξεις έχουν και τα παράθυρα τους μόνιμα σε ανάκλαση με τέτοιες θερμοκρασίες δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο!! Και όσο για τη ΔΕΗ που λέτε κάτι άλλοι από τη στιγμή που βρίσκεται η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όποια κυβέρνηση και να είναι σε εξουσία ακολουθεί πιστά της οδηγίες τους . Φροντίζουν να τους έχουμε ανάγκη και να μην έχουμε δικούς μας πόρους..και αυτό ισχύει για όσες χώρες βρίσκονται στην Ένωση…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.