Προγνωστικά στοιχήματος 16 Ιανουαρίου



4 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα Σάββατο , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Γερμανία, Ιταλία καί Αγγλία.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ (17:00)

Αήττητη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Μόγιες που παραμένει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος έχοντας 26 βαθμούς, με 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τα «Σφυριά» την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας της Γουλβς με 2-1  ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν και στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στην Στόκπορτ. 

Από την άλλη η Μπέρνλι αν και αποσπάστηκε από την επικίνδυνη ζώνη μετά την νίκη κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν έχει καταφέρει έως τώρα να πείσει ότι θα βρίσκεται και τού χρόνου στην Premier League. Η επιθετική συγκομιδή της είναι κάτι παραπάνω από ισχνή με τους φιλοξενούμενους να έχουνε μόλις 9 τέρματα ενεργητικό σε 16  παιχνίδια. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη με την Γουέστ Χαμ  εντός έδρας να είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Επιλογή ο άσσος (1) σε απόδοση που βρίσκουμε στο oddsfooty

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΕΡΤΑ (16:30) 

Σε αγωνιστική πτώση βρίσκονται και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με την Κολωνία να κινδυνεύει περισσότερο, καθώς βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 11 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ακόμη μία ήττα, την 8η στην σεζόν , αυτή την φορά κόντρα στην Φράιμπουργκ εντός έδρας με 5-0. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Χέρτα είχε μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της αυτήν κόντρα στην ουραγό Σάλκε, ενώ έως τώρα στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε κόντρα στην Αρμενία Μπίλεφελντ με 1-0 φτάνοντας τις 2 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα αμυντικά ενώ καίγονται για βαθμούς. Περιμένω να μπούνε αποφασισμένες για την νίκη, κάτι που θα τις κάνει ακόμη πιο ευάλωτες στα μετόπισθεν. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο πλευρές συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Επιλογή το Goal-Goal 

 

Βόλφσμπουργκ – Λειψία (16:30) 

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Όλιβερ, πού μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου με 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχεται την πληγωμένη Λειψία εντός έδρας. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με μεγάλο στόχο φέτος την έξοδο στην Ευρώπη έχοντας ως τώρα 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες στα 15 πρώτα παιχνίδια. Στον αντίποδα η Λειψία προέρχεται από εντός έδρας ήττα-σοκ με 3-1 κόντρα στην Ντόρτμουντ πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Η ήττα της πρωτοπόρου Μπάγερν την ίδια στιγμή, λειτούργησε ευεργετικά για τους «ταύρους» πού διατήρησαν την διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρή με την Βόλφσμπουργκ να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από την αρχή της σεζόν, αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από την μέση και μπροστά και περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Θα ρισκάρω στο κουπόνι στοιχήματος με το Over 3

ΤΟΡΙΝΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ (19:00)

Σε τρομερή κατάσταση η Σπέτσια, η οποία μετά την σπουδαία νίκη και εμφάνιση κόντρα στην Νάπολι, έριξε στο καναβάτσο και την Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας, επικρατώντας με 2-1. Μετά τα δύο σερί επιτυχή αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Τορίνο μετρά τις πληγές της μετά τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Μίλαν για το πρωτάθλημα και το κύπελλο όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες. Βαθμολογικά βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 12 βαθμούς σε 15 παιχνίδια έχοντας δύο νίκες 6 ισοπαλίες και 9 ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση,  με την Τορίνο να αγνοεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Το Χ2 έχει αξία βάση της εικόνας των δύο ομάδων και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ (17:00)

Αήττητη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Μόγιες που παραμένει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος έχοντας 26 βαθμούς, με 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τα «Σφυριά» την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας της Γουλβς με 2-1  ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν και στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στην Στόκπορτ. Από την άλλη η Μπέρνλι αν και αποσπάστηκε από την επικίνδυνη ζώνη μετά την νίκη κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δεν έχει καταφέρει έως τώρα να πείσει ότι θα βρίσκεται και τού χρόνου στην Premier League. Η επιθετική συγκομιδή της είναι κάτι παραπάνω από ισχνή με τους φιλοξενούμενους να έχουνε μόλις 9 τέρματα ενεργητικό σε 16  παιχνίδια. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη με την Γουέστ Χαμ  εντός έδρας να είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Επιλογή ο άσσος (1) 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.