Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στην Π.Ε. Κοζάνης – Ισχυρός παγετός από το απόγευμα



Χωρίς κανένα πρόβλημα η κυκλοφορία των οχημάτων στο Επαρχιακό δίκτυο ευθύνης της ΠΕ Κοζάνης κατά τη διάρκεια των πρόσφατων χιονοπτώσεων .

Η Δ/νση Τεχνικών Εργων ΠΕ Κοζάνης εφαρμόζοντας το σχέδιο αποχιονισμού, που διαμορφώθηκε με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών , κινητοποίησε τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και ρίχτηκε στη μάχη του χιονιά διατηρώντας ανοιχτό όλο το επαρχιακό δίκτυο μ’ επιτυχία. Δέκα πέντε (15) μηχανήματα εκχιονισμού, εργάζονται συνεχώς σε όλους τους άξονες του Νομού και θα παραμείνουν σ’επαγρύπνηση καθ΄ όλη τη διάρκεια των φαινομένων.

Τέλος, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των οδηγών , διότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ τη νύχτα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ισχυρός παγετός και κατά συνέπεια οι δρόμοι θα είναι ολισθηροί και πολύ επικίνδυνοι οπότε και επιβάλλεται η αποφυγή της κυκλοφορίας των παντός είδους οχημάτων δίχως σοβαρό και αναγκαίο λόγο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.