Κοζάνη: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί ατόμων άνω των 85 ετών- Αρωγή στη μετακίνηση προς τα εμβολιαστικά κέντρα



Ξεκινούν και στην Κοζάνη οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών για την covid-19, από αύριο Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού.

Ο Δήμος Κοζάνης θέλοντας να υποστηρίξει και να διευκολύνει τη διαδικασία, η οποία απαιτεί τη μετάβαση των ηλικιωμένων από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα (Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης), προτίθεται να εξυπηρετήσει στη μετάβαση όσων δε δύνανται να μετακινηθούν.

Συγκεκριμένα, όσοι δε διαθέτουν τρόπο μετάβασης στο Νοσοκομείο, μπορούν έγκαιρα να απευθύνονται στη γραμμή επικοινωνίας 2461029842-2461037893, ώστε να προγραμματίζεται η μετακίνησή τους με οχήματα και προσωπικό που θα διαθέσει η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης.

Η μετακίνηση των ηλικιωμένων από την υπηρεσία θα μπορεί να πραγματοποιείται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 7:00 έως τις 15:00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.