Προμήθεια χλοοκοπτικού βραχίονα προϋπολογισμού 80.000,00€ από την Π.Ε. Κοζάνης



Την ένταξη της Προμήθειας «ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Τ.Ε. ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 80.000,00€ στην 2η τροποποίηση του προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2020 της Π.Ε. Κοζάνης ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή στην 49η Συνεδρίαση της 10ης Νοεμβρίου έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Δεδομένου ότι ο στόλος μηχανημάτων έργου και οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης διαθέτει δύο πολυμηχανήματα Unimog εκ των οποίων μόνο το ένα φέρει χλοοκοπτικό βραχίονα με τα παρελκόμενα (κεφαλή καταστροφέα αγριόχορτων και ξυλώδους βλάστησης, και παλινδρομική κεφαλή κλαδέματος) κρίθηκε σκόπιμη και άκρως αναγκαία η προμήθεια ενός δεύτερου αντίστοιχου υδραυλικού χλοοκοπτικού βραχίονα ώστε να αξιοποιηθεί και το δεύτερο μηχάνημα εξυπηρετώντας την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εργασίες καθαρισμού βλάστησης και κοπής κλαδιών από τις Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Κοζάνης.

2 σχόλια στο άρθρο “Προμήθεια χλοοκοπτικού βραχίονα προϋπολογισμού 80.000,00€ από την Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.