Κυνική ομολογία Πολάκη: «Χάσαμε τις εκλογές γιατί γαμ*** τη μεσαία τάξη» – Δείτε το βίντεο



Στην παραδοχή ότι η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έριξε μεγάλο βάρος στις πλάτες της μεσαίας τάξης, εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης.

Με το γνωστό… «αψύ» του ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι οι εκλογές του 2019 χάθηκαν γιατί «γαμ*** τη μεσαία τάξη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πη..με στους φόρους και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γαμ***με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%» σημείωσε γλαφυρά ο Παύλος Πολάκης

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


 

Στην κυνική ομολογία Πολάκη απάντησε η Νέα Δημοκρατία η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζει δε το κυβερνών κόμμα λέγοντας: «όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.