Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας



Με τους εκπροσώπους του άτυπου συντονιστικού οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού-Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν την επαναλειτουργία των σχολείων, έπειτα από την διακοπή των δια ζώσης μαθημάτων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της Covid-19.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας υπογράμμισε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο αυτό που προέχει είναι η καθημερινή μέριμνα της εφαρμογής όλων των προβλεπόμενων, από τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των εκπαιδευτικών καθώς και όλων των εργαζόμενων στα σχολεία.

Στο τέλος της συζήτησης συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με αμοιβαία συνεργασία, έτσι ώστε να ξεπερνιούνται τα ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν και τα οποία αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την καθημερινότητα όλων των σχολικών μονάδων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.