Συνέχεια επαφών με το Enterprise Greece για την προώθηση των εξαγωγών γούνας από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”

Την Παρασκευή 8/1/2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της χρονιάς για την προώθηση των εξαγωγών γούνας, με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και στελεχών του Εθνικού Φορέα Εξαγωγών Enterprise Greece.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Γουνοποιών κ. Τσούκας Απόστολος έθεσε εκ νέου το ζήτημα της στήριξης των εξαγωγών της γούνας, με βάση της συζήτησης την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της επόμενης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας της Καστοριάς.

Ακόμη, η συζήτηση περιελάμβανε την ενίσχυση του κλάδου με τη συνδρομή της Ελληνικής Οικονομικής-Εμπορικής διπλωματίας, ειδικά σε χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ν. Κορέα και οι ΗΠΑ.

Από πλευράς του Enterprise Greece, η Κα Αλεξανδροπούλου Μπέτυ, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, η οποία από την ανάληψη των καθηκόντων της έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου, διαβεβαίωσε για την αρωγή του Enterprise Greece τόσο μέσω του φορέα της, όσο και από το Υπουργείο Εξωτερικών και την Ελληνική Οικονομική και Εμπορική διπλωματία.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνέχεια επαφών με το Enterprise Greece για την προώθηση των εξαγωγών γούνας από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΚΕΡΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.