Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση του περιοδικού Παρέμβαση «1821 λέξεις για το χθες…»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η Διαδικτυακή Εκδήλωση του περιοδικού Παρέμβαση με τίτλο «1821 λέξεις για το χθες… Η επέτειος δύο αιώνων». Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821, με ειδική αναφορά στην περιοχή της Κοζάνης.

Πλαισίωνε την έκδοση ενός βιβλίου με θέμα την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Η λογοτεχνία εδώ και τώρα» που τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Ομιλητές ήταν οι: Θεόδωρος Θεοδουλίδης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Σοφία Ηλιάδου-Τάχου, Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Ιστορίας Π.Δ.Μ.-Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού Π.Δ.Μ., Θανάσης Καλλιανιώτης, Εκπαιδευτικός – Ιστορικός, Νίκος Μπουκουβάλας, Χημικός, Τάσος Χαρέλας, Φιλόλογος, Μάριος Μώρος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ, Άννα Μαμάτσιου, Φιλόλογος, Β.Π.Καραγιάννης, Συγγραφέας – Εκδότης Περιοδικού Παρέμβαση, Νίκος Κουρού, Ηθοποιός – Σκηνοθέτης. Συμμετείχε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.