Με την εφαρμογή όλων των πρωτόκολλων υγειονομικού περιοχομένου το άνοιγμα των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Εορδαίας



Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας Δήμου Εορδαίας, ενόψει της αυριανής επαναλειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοιού, όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτούς υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid-19, των οποίων τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι στους χώρους όλων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Εορδαίας, έχει υπάρξει από πλευράς ΚΟΙΠΠΑΠ η μέριμνα της εφαρμογής όλων των προβλεπόμενων από τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιοχομένου, με σκοπό και απόλυτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και των εργαζόμενων στις συγκεκριμένες δομές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.