Ανανεώστε το σαλόνι σας με προτάσεις ΚΕΝΤΙΑ της νέας συλλογής



Το σαλόνι είναι ο κεντρικός χώρος του σπιτιού σας. Σε αυτόν υποδέχεστε τους καλεσμένους σας, εκεί περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και είναι λογικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα να έχετε ανάγκη από μικρές αλλά καίριες αλλαγές στο εσωτερικό του.

Παίρνουμε ιδέες από την καινούργια συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ με μαξιλάρια σαλονιού και σας προσφέρουμε μερικές πολύ μοντέρνες προτάσεις που μπορούν να ενταχθούν σε κάθε σπίτι.

Ριχτάρι διθέσιου καναπέ

Από την ARCANA, σας παρουσιάζουμε το ριχτάρι από ακρυλικό σενίλ και βαμβάκι, πολύ απαλό, που θα προσφέρει στο σαλόνι ανανέωση. Σε μπεζ – εκρού, με λιτό και χειμωνιάτικο design. Δεν λεκιάζει. Βρείτε το από εδώ. Ιδανικό για διθέσιο καναπέ και μεγάλη πολυθρόνα. Βρείτε περισσότερα ριχτάρια καναπέ εύκολα και γρήγορα.

Μαξιλαροθήκες για τα μαξιλάρια φιγούρας

Καινούργιο σχέδιο, σε διακοσμητική μαξιλαροθήκη, σε πολύ πρωτότυπη γραμμή, που θα ζωντανέψει το καθιστικό σας και θα μετατρέψει τον καναπέ σας σε ένα άνετο και βολικό μέρος για να υποδέχεστε αγαπημένα πρόσωπα ή να ξεκουράζεστε μετά από μία δύσκολη μέρα. Εξαιρετικής ποιότητας σύνθεση από 100% βαμβάκι πενιέ περκάλι σε διάσταση 50×50.

Βάλτε ένα σκαμπό -πουφ BLACK- WHITE μπροστά από το τζάκι σας ή δίπλα από τον καναπέ σας ή ακόμα καλύτερα μετατρέψτε το σε ένα ατομικό τραπεζάκι. Το γεωμετρικό του μοτίβο είναι μέσα στην μόδα. Από την ολοκαίνουργια συλλογή ΚΕΝΤΙΑ.

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€ και άμεση εξυπηρέτηση. Για αγορές άνω των 80€, έχετε τη δυνατότητα αποπληρωμής με πιστωτική σε 18 άτοκες δόσεις.

Ξεκινήστε τις αγορές στο e-shop ΚENTIA.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.