Λ. Μαλούτας: «Ενημερώθηκα από τα sites για την παράταση του lockdown – Αναμενόμενη η απόφαση – Αναποτελεσματικά τα μέτρα»

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας για την παράταση του ολικού lockdown ως τις 11 Ιανουαρίου.

Δείτε τι ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Flash:

 

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Λ. Μαλούτας: «Ενημερώθηκα από τα sites για την παράταση του lockdown – Αναμενόμενη η απόφαση – Αναποτελεσματικά τα μέτρα»

  1. Επιτέλους πάρε μια σωστή απόφαση και παρετήσου αφού δεν σε θέλει η κυβέρνηση και όλα γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

  2. Μπες μπροστά και από πίσω σου ακολουθεί όλη η Κοζάνη..αλλά αντρικεια δεν είναι δυνατόν να είμαστε σε κρουσματα 13η και να μας έχουνε κλεισμένους 3 μήνες τώρα χωρίς λογική..χωρίς μαζικά τεστ..χωρίς αποτέλεσμα θετικό..άμα καναν στην Πάτρα η στο Βόλο το ίδιο λόγκ ντάουν..πως τη βλέπεις τη δουλειά θΑ τα κάνανε λαμπογιαλο τουλάχιστον η όχι..η Κοζάνη είναι το πειραματόζωο της κυβέρνησης..και εσύ που ανεχεσε να γίνονται οι συμπολίτες σου πειραματόζωα του χαρβαλια και του Κούλη έχεις μεγάλη ευθύνη..δε υπάρχει καμία λογική σε αυτό το λόγκ ντάουν χωρίς τέλος στη κοζανη..απλά μετράνε πόσο τους περνάει να τα κάνουν και παρακάτω άμα δε τους βγει.. περισσότερους δημοσιοσχετιστες και εταιρίες διαχείρισης έχει προσλάβει ο μιτσοτακης παρά γιατρούς για την αντετωπισει της ασθενείας..και αυτό είναι κοινό μυστικό..υπάρχει αμερικανική εταιρεία που χρυσοπληρωνεται από το Μαξίμου..κανένα λοιμοξειολογο δεν ακούει ο μιτσοτακης..ότι πει η εταιρεία που εγκατέστησε δίπλα του..που οργανώνει τα πάντα από ποιος δημοσιογράφος θα πάρει πόσα..ποιος ιδιοκτήτης καναλιού οπόσα..μέχρι και σχολιαστές του 2ευρου στο Τουίτερ και αλλού για να κρατούντε τα μποσικα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.